Kragujevački Fiat 500L izazvao je puno pažnje na sajmu automobila u Ženevi. Ekipa moto.rs sajta uspela je da presretne konvoj tri Fiat 500L vozila koja su se kretala duž italijanskih puteva tokom svog testiranja u realnim uslovima eksploatacije.

Srpsko tržište Fiat Video Fiat 500L Srbija Top
1

Ekskluzivni snimci zabeleženi na javnim autoputevima severne Italije, od strane presretača moto.rs ekipe.

Novi Fiat 500L će se isključivo proizvoditi u Kragujevcu, a direktan konkurent mu je pre svega Mini Countryman model koji je pod okriljem BMW-a, koji je vrlo sličan Fiat 500L modelu ali je više hiljada evra skuplji od njega. Prednost Fiat 500L je pre svega u efikasnim malim agregatima koji će biti vrlo jeftini za eksploataciju, kao i po pitanju registracije i osiguranja. Novi model je najavljen za prodaju do kraja 2012. godine ili pak početkom 2013. godine.

Konvoj se vrlo brzo i spretno kretao po užurbanim italijanskim putevima, demonstrirajući mogućnosti njhovih agregata. Osnovni model u ponudi će biti 1.4 litre atmosferski benzinski agregat sa 95 konjskih snaga, kao i 1.3 MultiJet dizelaš sa 85 konja. Najinteresantniji je svakako dvocilindrični turbo punjeni motor snage 105 konjskih snaga koje proizvodi iz svega 875 kubnih centimetara zapremine.

Popularnost Fiat 500 modela je neosporna, a Dženifer Lopez odabrana da bude zaštitno lice Fiat 500 modela, pa je vrlo verovatno da će i Fiat 500L imati izuzetno dobar prijem kod kupaca jer nudi prepoznatljivo lice i praktičnost MPV vozila.

Obzirom da u Ženevi nije bilo dozvoljeno slikanje unutrašnjosti vozila, ovaj automobil je i dalje pod velom misterije. U Ženevi je pre par dana svetska premijera otkrila sve detalje novog Fiat 500L modela, ali su maske na Fiat 500L test modelima i dalje prisutne.

Za sada nije bilo snimaka iz realnih okolnosti novog Fiat 500L modela. Utisci su krajnje pozitivni, barem po pitanju agilnosti agregata i ponašanja na autoputu pri visokim brzinama. Članovi testne ekipe su na pauzi razmenjivali svoje očigledno pozitivne utiske, a najviše pažnje su izazvali dobri agregati.

Ostaje samo da sačekamo još desetak meseci kada će novi srpski automobil Fiat 500L konačno biti ponuđen kupcima. Brzi karavan Fiat 500L vozila je nastavio svoj put ka Udinezeu, a mi smo krenuli put Beograda puni dobrih utisaka o novom Fiat 500L modelu. Popularni Fića se vratio u Srbiju na najbolji način.

moto.rs
 
KOMENTARI POSETILACA
purses outlet online
Ten men banded together in love can do what ten thousand separately would fail in. purses outlet online
aCSgTIIEPzyfZ
I'll try to put this to good use immedieatly.
cSwRXjlBOxJ
1sKkWJ zukyprbnkzhe
ZvnhxyMYhHSG
wM7Tm7 ysventwfywzt
- kliknite na ime osobe da odgovorite na njegov komentar
- postavite tekstualne komentare, dok će linkovi biti isto kao tekst
- nemojte koristiti pogrdne reči ili napadati druge